Workshops - De Houtmeerschen

Ga naar de inhoud
workshops
Met Michel Gonzaga & Celine Veys
45.00 €
Met Michel Gonzaga

Zuurdesembrood is een oude broodsoort die razendsnel aan populariteit wint. Het is smaakvoller en gezonder dan gewoon brood. Het verteert makkelijker en houdt zo je bloedsuikerspiegel op peil. Maar vooral: desembrood bakken is spannend, zeer gevarieerd en niet zo moeilijk als je denkt.
In deze workshop deelt Michel Gonzaga haar ervaringen met het bakken van zuurdesembrood. Het doel na deze dag is dat je met goesting en vertrouwen zelf aan de slag kan.
Je leert de ingrediënten kennen, welke bloem je best gebruikt en hoe je een desem cultiveert. Daarna maak en vorm je de deeg en doorlopen we alle fasen van het bakken. Je bakt je eigen zuurdesembrood en bent klaar om het thuis opnieuw te doen.
Workshop inclusief:
- Welkomst drankjes
- Lunch : soepje en proeverij desembroden
- Alle recepten en antwoorden op je vragen
- Twee broden
- Een desemstarter
- Een rijsmandje om thuis aan de slag te gaan
WANNEER : Deze basiskennis wordt op zaterdag 13 december in een workshop georganiseerd van 10-16u
LOCATIE : De Houtmeerschen te Ardooie
PRIJS : €145
INSCHRIJVEN kan via Michel:
growingameal@gmail.com
of tel: 0478 84 91 80
Plaatsen zijn beperkt, max 10 personen
145.00 €
.
WORDT INGEPLAND ... COMING SOON :
.


 
Terug naar de inhoud